Terug naar overzicht

Move Brommobiel Vigorous S-Line

Incl. BTW € 6.350,-
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

van Herk pakket 1
Nieuwe APK
Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs.
De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS.
Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten.

Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
Meer informatie € 350,-

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 5 KM
Aantal deuren 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Topsnelheid 45 km/h

Exterieur

Achteruitrijcamera
Aflevering incl registratie 375,-- euro
Bluetooth radio/tel verbinding
Electr. ramen
Inruil brommobiel diesel/ benz. mogelijk
Metaalkleur
Transport v.a. €125,--

Infotainment

Radio

Interieur

Elektrische ramen voor

Overige

Bluetooth telefoonvoorbereiding

Veiligheid

Achteruitrijcamera

Beschrijving

De INNERCITY is leverbaar als scootmobiel met 9 % BTW incl. en v.a. slechts € 62,-- verzekeringspremie per jaar !

Stylvol en comfortabel volledig electrisch vervoer van 2 personen of als optie leverbaar 1 persoon en een vlakke laadvloer van 52x62 CM . Deze trike is overal in de binnenstad toegestaan in de innercity uitvoering en kan dus ook overal worden geparkeerd.
Voor de 45 KM uitvoering moet u beschikken over een scooter/brommer rijbewijs echter de 25KM uitvoering is door iedereen te rijden..De Vigorous Trike zet nieuwe dimensies als het gaat om e-mobiliteit. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 3-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn.

Comfort

Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten biedt de Vigorous bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is hij uitgerust met comfortverhogende (standaard) extra’s zoals: een ruitenwisser, verwarming, verstelbare stoel en een bluetooth aansluiting.

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 5 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (zelfs 80% binnen 2 uur) en kun je genieten van de vrij-heid die de Vigorous je geeft.Veiligheid

Veilig is de Vigorous zeker ! Een stevige rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crashbestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze Elektro trike te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijsnodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag de Vigorous uiteraard ook besturen. Daarnaast is er een versie de MOVE Vigorous InnerCity waarvoor geen rijbewijs vereist is. Met deze versie mag overal gereden en geparkeerd worden.

Opladen

Opladen in slechts 5 uur
80% opgeladen binnen 2 uur 220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig Gewoon thuis opladen *Stopcontact met NE norm
Bij normaal gebruik en omstandigheden is de actieradius ongeveer 50KM Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Mogelijk gemaakt door Mobilox