Terug naar overzicht

Move E4 CARBON 45km/uur actieradius > 60km Scootmobiel /brommobiel

Incl. BTW € 7.950,-

Move E4 CARBON 45km/uur actieradius > 60km Scootmobiel /brommobiel

€ 7.950,- Incl. BTW

5 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2024 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2024 Automaat 5 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 5 KM
Kleur Zwart Metallic
Aantal deuren 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 2 kW / 3 PK

Exterieur

Achteruitrijcamera
Aflevering incl registratie 375,-- euro
Airco als optie € 899,--
Bluetooth radio/tel verbinding
C.v. met afstandbediening
Carbon look €475,-- mpr
Electr. ramen
Inruil brommobiel diesel/ benz. mogelijk
Lm velgen
Lm velgen set alu kleur + € 500,--
Transport v.a. €125,--

Beschrijving

Nu ook leverbaar in de TRENDY CARBON LOOK edition tegen een geringe mpr. Super vervoer voor in de stad overal parkeerbaar !

2 PERSOONS droog en warm vervoer van A naar B zelfs AIRCO mogelijk in de Lithium uitvoering, als scootmobiel v.a. 16 jaar rijbewijs vrij te rijden voor deze uitvoering geld een BTW tarief van slechts 9% ,als BROMMOBIEL geld een BTW tarief van 21% let hierop bij berekening voor aanschaf. De geadverteerde prijs is altijd voor de scootmobiel uitvoering tenzij anders vermeld !!! Onze uitvoering van dit voertuig is voorzien van een extra grote 80 AH loodcel accu wat een grotere actieradius >60 KM mogelijk maakt als deze van onze naaste concurent welke zijn v.v slechts 58 AH accu's.
Ook leverbaar in ANTRACIET MAT GRIJS of HOOGGLANS ZWART met CARBON accenten tegen € 275,-- meerprijs voor deze uitvoering.
Uw wil graag een groter rijbereik denk neem dan dit voertuig in LITHIUM.
Voor de LITHIUM uitvoering geld een meerprijs van slechts € 950,-- deze is in 4 uur op te laden en haald >90KM ook voorzien van een druppellader met verloopstekker zelfs aan iedere laadpaal in uw woonplaats te laden.
DOE UW VOORDEEL met deze info . OOK LEVERBAAR ALS 3 WIELER MET BROMMERSTUUR V.A.€ 6675,-- Opladen gebeurd met een normale stekker in het stopcontact en bij volledige oplading is dit gedaan in plus minus 5 uur doormiddel van een druppellader .Voor meer info 065325054. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap. 

Mogelijk gemaakt door Mobilox