Terug naar overzicht

Move Brommobiel Citycar 45 BLACK EDITION

Incl. BTW € 12.890,-
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 1 KM
Kleur Blauw Metallic
Aantal deuren 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 4 kW / 5 PK
Topsnelheid 45 km/h

Exterieur

Achteruitrijcamera
Aflevering incl registratie 375,-- euro
Alarm met afstandbediening
Bluetooth radio/tel verbinding
Centrale vergrendeling
Electr. ramen
Inruil brommobiel diesel/ benz. mogelijk
Lak matgrijs mpr € 550,--
Lichtmetalen velgen
Metaalkleur
Panoramadak
Transport v.a. €125,--

Infotainment

Navigatiesysteem
Radio

Interieur

Airco

Beschrijving

WEGENBELASTING VRIJ ideaal om lekker warm droog van A naar B te reizen alleen een AM rijbewijs/brommer certificaat nodig

*WIJ LEVEREN OOK GEWOON IN AMSTERDAM * DIT IS EEN SPECIAL EDITION de BLACK EDITION. ook leverbaar in HOOGGLANS ZWART met alle accenten in ZWART !! Inruil brommobiel aixam ligier of microcar mogelijk.

Tip voor de ondernemer
Als ondernemer profiteert u van investeringsaftrek en overheidskorting wanneer u overstapt op zakelijk elektrisch rijden met bijvoorbeeld de Birò of Move Citycar. Via de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) kunt u tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is deze willekeurige afschrijving beperkt tot 76%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Lees meer over deze subsidieregelingen voor schoon vervoer.

INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK !
Bent in het bezit van een brommer RIJBEWIJS A.M.is dit mogelijk een ideaal vervoermiddel voor u de CITYCAR 45 !! ELECTRISCH dus nagenoeg geen belasting van het milieu ,op een lading komt u > 100KM en hij is thuis gewoon op het lichtnet te laden. Deze uitvoering is v.v. AIRCO en zonnescherm /AIRCO/PANORAMADAK en een MAT FINISH LAK tevens tegen een geringe meerprijs te wrappen in elke kleur die u wil. . De CITYCARGO uitvoeringen beginnen v.a. €14680,-- ex BTW !! voor vrijblijvend meer info gewoon even bellen 06-53255054 

De MOVE CityCar biedt dé uitkomst!
De CityCar is de manier om je te verplaatsen binnen elk stads- en woongebied, een elektrische, vierwielige brommobiel dat voor verschillende doeleinden geschikt is. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en CityCarGo Van versies zijn hét alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor.
“Verplaatsen in de stad is gemakkelijker met MOVE!”
Dankzij de compacte afmetingen van deze elektrisch aangedreven brommobiel komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen.

De CityCar geeft e-mobiliteit een nieuwe dimensie. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en Van versies zijn zelfs een serieus alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 4-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn .
Meerprijs lak in een matte kleur € 550,--

Uitrusting

De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen,
panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm ... Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.

Deze uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, ZWARTE Licht Metalen Velgen en zwarte accenten op de body, AIRCO, Panoramadak met zonnescherm, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm en Metalic kleuren . Mat € 550,- mpr

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 8 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kun je genieten van de vrijheid die de CityCar je geeft. De CityCarGo PickUp en Van zijn uitgerust met een krachtige onderhoudsvrije Lithium accu.
Veiligheid

Veilig is de CityCar en CityCarGo PickUp zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze CityCar en CityCarGo PickUp en Van te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag dit voertuig uiteraard ook besturen.

Voordelen

Voor de CityCarGo PickUp en Van geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu investerings aftrek) van 13,5%. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (klein- schaligheids Aftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig!
Accu
Opladen in slechts 8 uur
Binnen 2 uur voor 75% vol
220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig.
Gewoon thuis of op de zaak opladen
*Stopcontact met NE norm
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Mogelijk gemaakt door Mobilox