Terug naar overzicht

Pacta TRIX LITHIUM 100 AH/ >100KM Lithium

Incl. BTW € 10.525,- € 9.749,-

€ 10.525,- € 9.749,- Incl. BTW

5 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2024 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2024 Automaat 5 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 5 KM
Kleur Grijs Metallic
Aantal deuren 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 2 kW / 3 PK

Exterieur

Achteruitrijcamera
Aflevering incl registratie 375,-- euro
Alarm met afstandbediening
Centrale deur vergrendeling
Electr. ramen
Inruil brommobiel diesel/ benz. mogelijk
Lithium accu
Lm velgen
Transport v.a. €125,--

Interieur

Isolatie pakket winter € 550,--

Beschrijving

Als scootmobiel geregistreerd met LITHIUM ACCU .Wij zijn Hoofddealer van PACTA EN MOVE . Diverse kleuren uit voorraad leverbaar

INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK ! NU OOK LEVERBAAR MET 100 AH LITHIUM GOED VOOR RUIM 100 KM RIJBEREIK OP 1 LADING !!
Deze special edition is tevens leverbaar in grijs / blauw/wit en champagne met deze speciale stipping ,in de kleur HOOGGLANS zwart zelfs in een speciale JPS john player special EDITION meerprijs hiervan is € 950,-- maar dan heeft u ook wat exclusiev ,lekker pittig en snel met deze 2 kw motor echt een genot om mee te rijden . Voor verdere gegevens kan u mij bellen 0653255064 of kijk onder de Trix lithium voor meer gegevens op mijn site www.vanherkautos.nl onder electr. vervoer.
 Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, mag op de stoep Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter verwarmd aankomt. De scherpe prijs maakt dit model helemaal af. U beschikt ook over elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
De PACTA TRIX is een uitstekend vervoermiddel als u minder mobiel bent of gewoon droog en verwarmd vervoer zoekt zonder afhankelijk te zijn van derde.
In deze uitvoering valt dit model onder de categorie invalidenvoertuig. Dat betekend dat u v.a 16 jaar zonder rijbewijs mag rijden. 
Dit voertuig heeft een bereik van ongeveer 85 km met het lithiumpakket.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR DIVERSE KLEUREN EN UITVOERING !!
HOGE INSTAP !! v.v. NORMAAL AUTOSTUUR en BEDIENING. ook van gas en rempedaal ,Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Trix. Dit model is zonder meerprijs ook leverbaar met een BROMMERSTUUR met handgas en handrem bediening.
Dit model is smaller dan de meeste andere voertuigen in zijn categorie. Door zijn geringe breedte mag dit model, in tegenstelling tot andere minicars, ook op het fietspad en de stoep rijden. Voor dit voertuig is geen rijbewijs noodzakelijk.

PRESTATIES
Maximumsnelheid (km/u)45
Klimvermogen15%
Laadtijd 5 uur
Accuduur> 100 km
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden .

Mogelijk gemaakt door Mobilox